За гей гаврата: Мика Зайкова поиска оставката на кмета на София Васил Терзиев

Бившият депутат от ИТН и икономист от КТ „Подкрепа” Мика Зайкова поиска оставката на кмета на София Васил Терзиев – Ухото заради гавра с най-съкровените национални ценности и религия с насрочването на гей сборището „София Прайд” навръх Черешова Задушница, за което Narod.bg вече писа.

Справедливото искане на Мика Зайкова дойде след новината, че с подписа на ДС наследника Васил Терзиев на 22 и 23 юни София ще се напълни с гей активисти и драг кралици с рога, възкачени на тронове. На тези дати, обаче, се пада Черешова Задушница и Петдесетница.

Ето пълния текст на призива на Мика Зайкова от фейсбук, публикуваме без редакторска намеса:

Скъпи приятели братя и сестри българи и християни кмета на София си позволи

ДА СЕ ПОДИГРАЕ С ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ С ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД

ТАЗИ СЪБОТА НА 22ЮНИ Е ЧЕРЕШОВА ЗАДУШНИЦА В КОЯТО ПОЧИТАМЕ НАШИТЕ МЪРТВИ БЛИЗКИ ЧИЙТО ДУШИ СЕ ПРИБИРАТ  И  НИ НАПУСКАТ ,В КОЯТО ДЪЛБОКО СКЪРБИМ

И В СЪЩИЯ ТОЗИ ДЕН С ЕДНОЛИЧНА ЗАПОВЕД НА ТОЗИ БЕЗОТГОВОРЕН И НЕЗАЧИТАЩ ТРАДИЦИИТЕ И НАШАТА ХРИСТИЯНСКА РЕЛИГИЯ И ДЪЛБОКА МЪКА И РАЗРЕШИЛ

„СОФИЯ ПРАЙД „

Нямам думи  за да окачествя тази ПОШЛОСТ…

Не ме разбирайте погрешно -НЕКА ВСЕКИ СИ БЪДЕ КАКЪВТО ПРИРОДАТА ГО СЪЗДАЛА ,но съчетаеш тези две събития е ГАВРА И ВРЪХ НА ПОШЛОСТТА ТОВА Е ПОДИГРАВКА С НАШИТЕ НАЙ-СЪКРОВЕННИ НАЦИОНАЛНИ ЦЕННОСТИ!

ИСКАМ НЕЗАБАВНАТА МУ ОСТАВКА!!!