За Великден гръцкият ресторант OPA на “Витошка” поднася богато традиционно меню с вкусни ястия от агнешко

“Нека посрещнем Великденските празници с настроение!” е мотото на новия гръцки ресторант OPA на “Витошка”, който не само ще функционира с нормално работно време, но и с удоволствие ще Ви посрещне с любими празнични предложения или някое от новите свежи а-ла-карт изкушения!

 

Този Великден вкусът на Гърция ще бъде обогатен с вкусна и традиционна кухня и крехко, топящо се в устата агнешко – перфектното кулинарно продължение и на светлия празник Гергьовден, който този година се пада на следващия ден.

 

Старт на празничната трапеза ще даде великденската салата с яйце, където освен пресни зелени салатки присъстват хрупкави репички, сочни краставици и ароматен пресен лук.

 

Приятен акцент в менюто е курбан чорбата с агнешки дреболии, ориз, лук, чесън, спанак и моркови.

 

Агнешката дроб сарма пък носи традиционния вкус на пролетта с крехки агнешки дреболийки, спанак, гъби, моркови, яйце и гъсто кисело мляко.

 

Любителите на сладките изкушения ще могат да отбележат празника с десерт по избор от богатото меню или с някои от авторските сладоледи на гръцки ресторант OPA.

 

Ако още не сте резервирали своята маса, можете да го направите на място в заведението, на бул. Витоша №21. или на телефон +359 889 30 66 66.