Живко Коцев е жертва, но на тунинга – присадил си коса, пипал носа и клепачите (ГАЛЕРИЯ)

Главният комисар на МВР Живко Коцев, който всеки един момент се очаква да получи обвинение за участие в ОПГ в митниците като част от групата на Петя Банкова, Марин и Стефан Димитрови и топ контрабандиста Николай Николов – Паскал, наистина е жертва, както се оплака публично, но на тунинга, установи Narod.bg.

Оказа се, че професионалният ръководител на МВР си е присадил коса, оправил е носа и дори е лягал под ножа за коригиране на клепачите. От кадрите можем ясно да разграничим двата периода в живота на главсека – преди и след тунинговането…

Мотивът за косата е очеваден – само допреди няколко години кубето на Живко Коцев лъщи без никаква растителност отпред. И заради едната суета е разбираемо, че иначе млад човек иска да прикрие този козметичен недъг със забождането на фалшива коса.

Защо суетното ченге, обаче, е минало корекции на носа и клепачите, остава тайна, призна и полицай, приятел на главсека още от времето, когато бе шеф на полицията в Перник.

Топ ченгето, заснето в компанията на друга тунинг жертва – Николина Ангелкова да се радва на часовник за 50 000 лева, подарък му от митничарското ОПГ, в момента се измъчва от стомашен вирус, поне по официални данни, което ще забави повдигането на обвинение като част от бандата за пране на пари и контрабанда в митниците.

Според разследващите организираната престъпна група е съществувала от юни 2022 г. до 3 април 2024 г. и е създадена с цел да се извършват престъпления против митническото и акцизното законодателство, както и корупционни престъпления. За посоченото престъпление законът предвижда наказание лишаване от свобода за срок от 3 до 10 години, посочват от прокуратурата.