Ето я Виктория от „Ергенът” преди да си напомпа джуките (Госпожицата била с тънки устни, но чаровна усмивка – Снимки)

Грозноватата Виктория от „Ергенът”, която точи лиги по Алек Младенов не винаги е била с такива огромни джуки,  които приличат на лоени. Зрителите на романтичното шоу издирват нейни стари снимки под дърво и камък за да направят сравнение с преди и сега.

Само, че оправната мадама предвидливо е изтрила всички стари фотоси от Инстаграм профила си  да няма доказателства каква е била преди корекциите.

Само в един светски сайт е налична нейна снимка от преди 3 години, която я показва в напълно натурален вид. Въпросното фото е изпратено до редакцията на изданието от анонимен фен и можем да видим Вики преди да се обезобрази с пластиките. Тогава е била нежна и естествена, а не като сега да плаши с външния си вид.

Без съмнение преди силиконовите си подобрения Викиту е изглеждала доста прилично, въпреки, че тя се е срамувала от предишната си визия. Но пък  след корекциите си се харесва и когато я обидят го приема с насмешка. Тя дори се възползва от хейта срещу себе си и изкарва  пари като продава тениски по 20 лв, на които се вижда образа й и с надпис „Цър пър”.

А кривите си зъби се е заела да оправи, като в момента търи  майстор-зъболекар,  който да се справи с проблема й.

Източник: Crimesbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *