Ето ги зарязаните от Алек Маги и Надежда (Вижте сензационното им интервю с Наум на финала)

Истината за финала на „Ергенът” лъсна часове преди от бТВ да го излъчат, Появи се видео, в което Надежда и Магдалена дават на Наум Шопов След като любимият им Алек ги уведоми, че няма да избере никоя от тях във видеообръщение.Незнайно защо от медията побързаха да изтрият видеото, но ние от клюки.нет го изгледахме.

Във сензационния клип се вижда как Магдалена разкрива пред  водещия разочарованието си от ергена, който смяташе за своя сродна душа и каза: „Не мога да съдя Алек за това, което е решил, но не мога да скрия и колко съм разочарована. Повече от два месеца бях искрена с него до болка, но не очаквах така да изчезне и да не се появи пред мен. Да ме погледне право в очи и да ми признае какво е решил. До последния момент се надявах отнякъде да се появи. Помислих се, че се случва като оня път когато уж не ми даде роза, а ме покани на среща, а то било наистина. А иначе съм му простила, за да мога да продължа напред!”

Последва и интервю с Нани, която бе не по-малко разочарована: „Не мога да тая в себе си лошотия и злоба. Няма за какво да му простя. Желая му много щастие и бих предпочела обстоятелствата да се бяха развили тук по различен начин. Би било хубаво да застане пред мен и малко да  си поговорим ….”, сподели Надежда.

Но все пак в нас остана някакво чувство на таен PR трик от страна на медията, която нищо чудно да ни предложи някаква изненада на финала днес.Сллед като от бТВ пуснаха тази снимка на женска ръка с годежен пръстен и питат на коя женска ръка е дииаманта! Тайа, че все пак очаквайте неочакваното!

Източник:Хотарена:бг