„Ергенът” Алек се крие при кандидат-депутатка от ПП край Созопол (СНИМКИ)

Последният „Ерген” Алек Младенов не е никакъв милионер, както му се иска, а е беден като църковна мишка. Алек е мамино синче, което се опитва бързо и лесно да направи пари, затова и се записа в шоуто, разкри само пред Narod.bg източник от близкото обкръжение на петимния за слава и пари.

В момента „ергенът” залъгва богата адвокатка – 37-годишната Царина Рускова. Според негови близки Алек се крие с нея в луксозната ѝ вила в баровския комплекс „Созополис” на покойния Стефан Шарлопов и често бил забелязван с лъскавата кака на яхта в морето.

Царина е от красивитета на жълтопаветните ПП, които заради схемите и лъжите си потъват безвъзвратно. На предишни избори русокоската дори е била кандидат-депутатка от Ловеч, непосредствено след близкия до Просто Киро Венко Сабрутев.

Аверите на Алек разправят още, че пред родителите на богатата адвокатка „ергенът” се държи лицемерно хрисим. Явно маминото синче Сашко е решил да си намери богаташка с връзки, която да го издържа и набута в светските среди. С какво и как точно е успял да излъже иначе засуканата юристка от ПП – остава загадка дори за близкото ѝ обкръжение, твърдят източниците на Narod.bg. Може би „ергенът“ е просто много добър актьор.