ЕКШЪН: ПП „Величие” поиска главите на Николай Марков и Виктория Василева

На официалната страница на партия „Величие“, очевидно поддържана от хора на Ивелин Михайлов, беше публикувана официална позиция, в която се призовава Николай Марков и Виктория Василева да напуснат лидерските постове в партията. Посочва се още, че партията се разграничава от действията на двамата, както и от думите им.

Ето какво още пише:

Във връзка със създалата се сложна  политическа ситуация в парламентарната група на партия Величие, Централният съвет на партията се събра на извънредно заседание

и реши:

Партия Величие категорично се разграничава от действията и думите на народните представители Николай Марков и Виктория Василев.

Призоваваме г-н Николай Марков да освободи поста на Председател на парламентарната ни група, както и г-жа Виктория Василева доброволно да се откаже от поста заместник председател на Народното събрание.

Призоваваме останалите народни представители в парламентарната ни група също да се разграничат и да излъчат нов председател и нов заместник председател на парламента от квотата на Величие.

Според източник на Narod.bg целта е и двата поста – председател на ПГ и зам.-шеф на НС да бъдат взети от верни на „гуруто“ Ивелин Михайлов.