Д-р Миро Ненков вдигна рейтинга на „Кой са знае” до небесата (Публиката пожела анестезиологът всяка вечер в шоуто)

Въпреки, че снощи бе стартът на шоуто по Нова тв „Скрита самоличност”, но то не успя да привлече на публиката по време на праймтайма.

Гост-звездата доктор Мирослав Ненков от обора на Христо Пъдев показа, че участието му в „Кой да знае” не е за изпускане. А даже напротив, веселбата и забавлението в неговата компания е гарантирано.

Анестезиологът успя да остави без думи както участниците, така и публиката не само с блестящо представяне, но и с завидното си чувство за хумор и самоирония.

Вечно усмихнатия лекар имаше енциклопедични знания, отговаряйки на всичките зададени въпроси. И така обичаният радиоводещ от Дарик радио спечели 3 хиляди лева за публиката. А Милица Гладнишка бе ошашавена от знанията на Ненков. А някои с представиха какво би станало ако тя играеше в неговия отбор.

Такова голямо забавление зрителите не бяха изживявали скоро и си пожелаха от продукцията да канят всяка вечер ерудита Ненков. Някои пък сравниха д-р Миро с мистър Стани богат Ники Кънчев, но се оказа, че  има и други като него толкова много знаещи.

На страницата на предаването във Фейсбук публиката благодари за невероятното забавление и сподели, че когато и гостите имат чувство за хумор се получава едно истинско шоу!

Източник: Вихрогон.бг