Деси Николова дирижира ПП-ДБ „калинките”, докато е в болнични от декември (СНИМКИ)

Видната протестърка Десислава Николова, за която ви разказахме, че е уредена на благ пост като секретарка на пробития зам.-министър на електронното управление Михаил Стойнов, който снимаше кода на машините за гласуване с телефона си, се оказа типичен представител на жълтопаветния планктон, научен, че поради своята демократична неповторимост правилата за него не важат.

Оказва се, че Десислава, която е и председател на младежката организация на „Демократична България”, от декември 2023-а е в болнични, но през това време е първа писта на партийните сбирки на останалата с един файтон фенове ДБ.

Реклама

Последно сръчната секретарка се е щракнала в компанията на сините талибани на проведена на 9 март Национална конференция на ПП „Движение Да България”. Показателно за тежестта на партията в политическия живот е фактът, че топ демократите се събрали в зала на мол „Парадайс”…

Деси се оказа пълна с романтика

Пак докато е „болна“, протестърката Деси управлява всички калинки на ПП-ДБ в Министерството на електронното управление. Така това е поредната институция, овладяна от отиващите си ПП-ДБ, при това пряко свързана с изборния процес и потенциалната подготовка за неговото манипулиране в полза на жълтопаветните любители на субсидии и обществени поръчки.