Дебора, спри с тоя фотошоп! Защо попадна в капана на прохождащите фолк звезди?

След като изживя своя ад, нарязаната с ножче и остригана на сила от изверга Георги Дебора Михайлова днес се носи на крилете на славата си. Красавицата от Стара Загора получи невероятен шанс от любимия си фолк певец Галин и сбъдна мечтата си да се присъедени  към неговата компания  и да стане фолк звезда.

Но както се видя в последствие хубавата брюнетка допусна грешка, каквато правят повечето изпълнителки в лекия жанр и от ден на става все по-неузнаваема, или се превръща в клонинг на всичките си колежки.

Скоро появили се в Инстаграм нейни снимки предизвикаха бурна реакция сред най-върлите й фенове. Не, че няма такива, които я харесват  всякак, но повечето от тях забелязват, че кадрите са обилно фотошопирни. И се питат кому е нужно това?

Дебора Михайлова изобщо не прилича на себе си. Повече от тях я предупреждават, че е тръгнала в грешна посока и коментират:”Момиче, спри се с фотошопа, кротни се малко, завърши си образованието, не давай приоритет на силикона, гримове и предизвикателна външност!Сега на нищо  не приличаш  … грозна работа, бъди естествена!”, съветват я хората, които им е жал за нея.

Източник: Лупа.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *