Два лагера разцепиха ПП – кой ще победи?

Изнервени от очертаващото се изборно падение, тарторите на провалената „промяна” са се капсулирали в два вражески лагера, които се борят за надмощие. Според перфектен източник на Narod.bg от едната страна на барикадата са „хитреците”, предвождани от Асен Василев и Даниел Лорер, а от другата стоят „любовчиите”, представени от Кирил Петков и дулсинеята Лена Бориславова.

Информаторът на Narod.bg подчерта, че двата враждуващи лагера се опитват да пробуват свои хора в листите за вота 2 в 1 на 9 юни. Именно подреждането на кандидат-депутатите за българския и европейския парламент се превърнало в червената линия, разцепила брокерската партия „Продължаваме промяната”.

На фона на вътрешнопартийните раздори опитващите се да избегнат политическата гилотина тарикати от ПП водят битки и на „външен фронт” с уж коалиционните си партньори от ДБ.

След грандиозните корупционни скандали, в които лъснаха „топ” политиците на ПП-ДБ, двете маргинални партии се заливат с помия в социалните мрежи, опитвайки се да привлекат обратно разочарованите симпатизанти, които с вота си на 9 юни да ги закрепят още малко във властта, завърши източникът на Narod.bg.