Гущерови смениха жилището

Оказва се, че бившата плеймейтка и овалният довчерашен баровец Християн Гущеров, вече не живеят в „Манастирски ливади“, а са наели жилище в полите на Витоша. За момента обаче не е ясно как ще плащат наема, предвид факта, че нямат почти никакви приходи.

 

За сметка на това Гущерова побърза да се похвали, че отново живеят в къща. Семейството се е нанесло в имота преди броени дни и разбира се не пропуснаха да публикуват снимки в социалните мрежи, макар той да не е техен, а под наем. На въпрос от страна на последователите й дали е в нов дом, блондинката отговори утвърдително и с големи букви „ДА“.

Припомняме, че само допреди няколко дни семейството с четири деца се блъскаше в тристаен апартамент, отново под наем. Към 6-членното семейство трябва да добавим и още един член на семейството – майката на Светлана, която й помага за децата. Казано с други думи трима възрастни и четири сеца, са се бутали в три стаи. Тук е мястото да припомним и факта, че майка й, й помага с децата, за да може Светлана да изпълнява ежедневно съпружеските си задължения в леглото, както призна лично преди време.

 

Прави впечатление, че от известно време насам бившата плеймейтка е започнала да рекламира в профила си в инстаграм – нещо, което до неотдавна й бе забранено от Гущеров. Екслюбовницата на Гонзо отбеляза, че Християн не й дава да взима пари за реклами и затова хвали само неща, от които наистина е доволна, а той избирал какво да пуска и промотира. Очевидно поради факта, че към момента са притиснати от безпаричие, Светлана е започнала да приема всевъзможни оферти.

 

За никого не е тайна, че семейството успя да профука всички пари на Добромир Гущеров – бащата на Християн и свекър на Светлана – от няколко месеца семейството е затънало в борчове и едва успява да покрие разходите си за храна. Преди време експлеймейтката и дъщеря й бяха хванати на машина в супермаркет, на която уедриха жълтите стотинки.

 

Преди около месец бившата еротична моделка вдигна пушилка, обвинявайки бореца Кирил Терзиев в побой. Той пък се оплака, че Гущерови му дължат куп пари. Припомняме, че бившите милионери имат наложени запори на всичките си фирми. От немотия на Светлана й се наложи да пуска поне по 3-4 реклами дневно в Инстаграм, за да припечелва по някой и друг лев. Наскоро стана за смях, след като помести в профила си снимка, на която рекламира парфюми за 25 лева. Други обаче побързаха да я оправдаят, че има да храни четири гърла, майка и мъж, който освен всичко друго яде като за трима.

Източник: Уикенд