Геро обмисля да емигрира като Зуека

Не може да не ви е направило впечатление, че напоследък Герасим Георгиев – Геро е не само силно втален, но и изглежда доста подмладен. Несъмнено отслабването му се е отразило доста добре на външния му вид и към днешна дата Геро изглежда доста освежен.

 

„Направо е неузнаваем! Свалил е поне 10-15 години от лицето си. Едва ли си е правил пластични операции, сигурно е ефект от вталяването му“, коментират зрители, но с това проблемите му не свършват.

 

„Всеки ден се будя с притеснението за изтъркване от лицето ми, но много внимавам. Трябва колегите да си дават сметка, че кино, телевизия и театър са различни сцени и трябва да се играе по различен начин. Преди 2-3 години внезапно получих бърнаут. Хубаво е да се казват нещата, да не си мислят хората, че не се случва на известните.

Вече си давам повече време за почивка, за семейството. Много е важно човек да се научи да казва „Не“, признава актьорът, който сега напълно е загърбил тези проблеми. Геро е откровен, че дори е посещавал психолог, който му е помогнал да премине през трудния момент.

 

„Не съм го казвал никога в интервю, но в момента телевизията ти дава този лукс да избираш какво да играеш в театъра. Парите от телевизия и финансовата независимост ти позволява да играеш само роли, които искаш“, признава успешният актьор.

 

Пред популярния подкаст на журналистката Кристина Патрашкова „Без филтър“, който се излъчва в ЮТюб, той говори и за близкия си приятел Васил Василев – Зуека, който се отказа от тукашната си кариера и емигрира за Испания. „Не исках да го пускам, но той е щастлив и това ме радва“, споделя водещият на „Капките“. Герасим е разочарован от настоящата ситуация в страната и според него сме под дъното.

 

Зуека не иска да св прибира у нас, не крие приятелят му, който дори се замисля дали и той да не отиде в Испания. „Често му казвам: „Имали място и за мен?“, а той ми отговаря, че ще намери“.

 

„Ако бях музикант или художник, веднага щях да замина, но това, че съм актьор и боравя с езика, единствено това ми е пречката. Обезсмисли се цензът на НАТФИЗ. Все по-често си мисля. Дори бих правил хляб и бих работил в пекарна, напълно честно го казвам“, откровен е театралът, който не понася агресията и намръщените хора по улиците.

 

Въпреки тези размисли, Геро е в трепетна подготовка за новото шоу „Скрита самоличност“, което тръгва от 3 юни по Нова тв. В него участниците ще се превърнат в истински детективи и ще разчитат на интуиция, за да спечелят наградата от 100 000 лева. Зрителите ще могат да тестват своята наблюдателност и логическо мислене.

 

„За първи път в българския ефир ще покажем този световен формат. Надяваме се да донесе същото телевизионно напрежение, каквото има и в останалите държави, които го излъчват. Много интересно и забавно предаване е. Предстоят интересни обрати и големи печалби. Тоест не само обещаваме, но и даваме.

Винаги се поставям наравно с участниците. Опитвам се да им помагам, доколкото мога. Хубавото е, че в тези формати има точно установени правила, които не можеш да прекрачваш, така че знаем докъде можем да стигнем като помощ. Но важното в, че виждам, че хората се забавляват.

Целта ми е да ги отпусна, да се успокоят и да мислят по-трезво. Защото в студиото адреналинът се вдига. Искам да спечелят колкото се може повече“, разкрива водещият Геро и допълва, че самият той не знае  кои са скритите самоличности.

 

От телевизията възлагат големи надежди на шоуто и очакват то да спечели зрителския интерес.

Във всеки епизод един участник ще трябва да разпознава осем мистериозни самоличности по техните професии или други интересни факти от биографиите им. Само безпогрешна интуиция, наблюдателност в детайлите и логическо мислене могат да отведат до голямата награда от 100 000 лв., като на помощ идват любопитни улики и жокери.

 

„Това, че не знам скритите самоличности, прави по-интересно шоуто и за мен. Гледам само да насочвам вниманието на участника, който трябва да разкрие самоличностите. Подсещам го за жокерите, ако има такива, и може да ги ползва, да наблюдава детайлите, да бъде внимателен.

Като истински следователи сме. Но тук не отговаряме на въпроси с повишена трудност. В това предаване трябва да имаш набито око и да си съобразителен. Все едно са хвърлили Шерлок Холмс на неизвестно местопрестъпление и той трябва да открие и свърже уликите, за да разкрие самоличността. В предаването показваме истинските професии на хората или такива, които са работили преди, представяме техни хобита, интереси, постижения. Най-трудният етап от предаването е когато се появи тайнственият роднина. Всички участниците до момента смятат, че това е най-трудното изпитание. Но отново помагаме на участниците – даваме им различни опции и възможности да увеличат или намалят залозите си“, споделя Геро, който с нетърпение очаква първия понеделник от месец юни.

 

На промо лентата от шоуто актьорът е издокаран с бяла риза, черен панталон и карирано елече, което видимо му е широко, защото той слабее с часове.

Наскоро той разкри тайната на променения си външен вид. „Спазвам някакъв режим, но главното е, че си направих бариатрична операция (хирургично лечение на болестното затлъстяване – бел.ред.). В България стана това при доц. Гроздев. Без излишни рискове, всичко е под контрол и се чувствам много добре“, обясни актьорът в свое интервю.

 

„Геро се взе в ръце, аз се отпуснах“, пошегува се колегата му Димитър Рачков, който откакто се раздели със силиконката Анита Димитрова спря да спортува И заформи коремче, което русото изкушение беше успяло да стопи с редовни упражнения в леглото.

Припомняме, че Геро  отслабна около 35 кг. благодарение на бариатричната операция. Екранната половинка на Димитър Рачков все още не може да се нарадва на новото си тяло, което всяка седмица е все по-слабо.

 

Бариатричната хирургия е хирургично лечение на болестното затлъстяване. Този тип лечение все още е малко познато у нас, но според медиците това е бъдещето при борбата със затлъстяването и диабет тип 2. В случая с Геро е направен т. нар. байпас на стомаха, при който част от него се изрязва. Според негови колеги интервенцията е била крайно необходима, тъй като теглото му от над 160 килограма сериозно застрашавало здравето му. Преди Геро да признае за операцията, зрителите се съмняваха, че се е стопил с помощта на „инжекциите на Галена“, както стана популярен препаратът за диабетици „Оземпик“, благодарение на който много родни звезди се вталиха, но и увредиха органите си.

 

Геро започнал да полага повече усилия за външността си, а причината били резултатите, които вижда, и го мотивирали все повече. Като нищо скоро ще заприлича на момчето от абитуриентските си снимки или поне на първите епизоди на „Господари на ефира. Освен операцията, екранната половинка на Рачков е изключил всякаква форма на въглехидрати и мазнини от менюто. Той набляга на чисто месо и зеленчуци, изключвайки солта, захарта, мазното и дори по-сладките и калорични плодове. Близки до Геро издават, че е пробвал и т.нар. хранене в Зоната – балансиран режим, при който на масата трябва да има точно определени съотношения между въглехидратите, мазнините и протеините. С този режим преди години успя да отслабне Руслан Мъйнов, който до ден-днешен се придържа към него.

Преди време със „Зоната“ се вталиха и Марта Вачкова, и Владо Пенев. Те поддържаха килограмите известно време, но след това започнаха малко по малко да се отклоняват от режима и отново напълняха драстично.

 

Двамата се примириха, че никога няма да се видят слаби, и се отказаха от диетите. Водещият на „Като две капки вода“ не можел да се нахвали от ползите за здравето му. Всеки знае, че излишните килограми влияят зле на кръвното, сърцето, опорно-двигателната система, намаляват енергията – накратко: най-добре е да се свалят. Сега Геро кипял от енергия, решил част от болежките си и дори обмислял да започне да спортува, но това след като успее да се втали с още няколко килограма. В началото на юли театралната звезда ще стане на 50 години и си подари най- хубави подарък за юбилея си, Геро доказа, че промяната е възможна във всеки един момент, стига човек истински да я пожелае!

Източник: Уикенд