Габриела Славова към Велико Минков: Ако имаш дете, ще му кажа истината за теб!

„Проклет да бъде Велико Минков сега и навеки! Проклети да са всичките му помагачи, обладани от демони изчадия като него. Амин, амин, амин! Ако имаш дете, ще му кажа истината за теб, като те види ще бяга и ще пищи“.

Това написала Габриела Славова на предполагаемия баща на второто й дете Велико Минков. За съобщението сподели самият той в социалната мрежа Facebook, където в пост благодари на всички подкрепили го в този труден за него момент.

„Пиша този пост, за да изкажа огромни благодарности на всички приятели, познати и непознати, които ми писаха на лично и изразиха подкрепа в коментарите през последните изпълнени с шок и скръб за мен дни, покрай убийството на моя приятел и другар по бащина съдба Пейо Пеев. Бог да го прости!

В същото време тези дни се превърнаха и във въртележка от страх, че синът ми е в ръцете на убийци – които, за съжаление, са собствените му майка и баба, после радост, че е изведен от жилището на тези свръхопасни хора, уплаха къде е всъщност и кой се грижи за него и накрая глътка спокойствие, че се оказа в доста по-сигурни ръце, отколкото тези на собствената му майка, Габриела.

Иванка Пеева, благодаря ти безкрайно за грижите, които полагаш в момента за моя невръстен син! Все пак, няма как да не отбележа, че ще съм наистина спокоен, когато за него се грижи биологичния му баща.

Благодаря ви пак за изразената подкрепа и помощта, която щедро предложихте! Благодаря ви и за доверието, което изразихте за морала в моите действия във виелицата на случващата се безумна и необяснима гадост“, написа Велико в своя фейсбук профил.

Източник dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *