Всичко, което трябва да знаете за бързите кредити без трудов договор

Най-вероятно, когато изпитате недостиг на пари, първата ви мисъл е да потърсите заем. Традиционно банките бяха тези институции, към които най-много хора се насочваха, за да кандидатстват за кредит. В днешно време обаче бързите кредити без договор са се наложили като по-добрата алтернатива на банковото финансиране. Кредитите без трудов договор са по-достъпни от кредитите от банка и това е всеизвестен факт. Притежавайки това преимущество, не е никаква изненада, че все повече и повече потребители се обръщат към финансови институции, като Vivus, за кредити без трудов договор –  https://www.vivus.bg/blog/barzi-krediti-bez-trudov-dogovor. В долните редове ще разберем какво точно представлява този вид кредит, както и най-добрите начини, по които можете да се възползвате от него.

Какво е бърз кредит без трудов договор?

При кандидатстване за кредит от банка, вие минавате през система за оценка, в която често фигурира и условието да имате трудов договор при стабилен работодател за повече от 6 месеца. При бързите кредити без трудов договор такова условие липсва. Такъв вид заеми не изискват обезпечение и добро кредитно досие. Те предоставят възможност за кандидатстване по улеснена и бърза процедура, така че пенсионери, лица без работа и самонаети лица без трудов договор също да могат да се възползват.

Бързите кредити се различават от банковите кредити по своите параметри. Сумата, която се отпуска с такъв кредит, е много по-ниска от тази, която може да получите след одобрение за банков заем. Друга основна разлика е, че банковите кредити обикновено се отпускат за по-дълъг период, докато бързите кредити често се изплащат в рамките на няколко седмици или 3-4 месеца. Банките имат сериозни изисквания за отпускане на кредити, а бързите кредити се отпускат лесно, с процедура по кандидатстването, която отнема само няколко минути.

За бърз кредит може да се кандидатства онлайн

Типично за бързите кредити без трудов договор е, че за тях може да кандидатствате онлайн. Това става чрез регистрация и попълване на вашите лични данни в онлайн форма на институцията. Одобрението става за минути, като е необходимо само да предоставите данни от валидна лична карта. Средствата от кредита получава по избран от вас начин. Така си спестявате посещението в офис и чакането на опашка. Много от фирмите, предлагащи кредит без трудов договор, предоставят на своите нови клиенти преференциални условия, като например нулева лихва за първи кредит.

Кога най-често се прибягва до бърз кредит?

Все повече хора се възползват от услугата на бързото кредитиране, защото имат потребност от малка сума за кратък период. Много често бързите кредити се споменават и под името „бързи кредити до заплата“, защото се използват именно с цел покриване на парични потребности до получаване на месечното възнаграждение на клиента.

Има множество ситуации, в които може да ви потрябва малка сума пари за кратък период от време. Например, ако трябва да покриете текущи нужди, а все още не сте получили средства от основния си източник на доходи, може да прибегнете до бърз кредит. Такава услуга е подходяща и за покриване на непредвидени разходи, като сметки за ремонт и медицински услуги. Много клиенти се възползват от бързи кредити без договор и когато не им достига съвсем малко за покриване на вноска за нова кола, за разходи по ремонт или екскурзия. Лесните условия по кандидатстване в комбинация с бързото отпускане на средства правят услугата предпочитана за мнозина.

Какво е необходимо за да се възползвате от кредит без трудов договор?

На първо място, трябва да разучите кои фирми предлагат кредити без трудов договор. Обърнете внимание на репутацията им, както и на това какво казват за тях предишни клиенти. Запознайте се с условията по кредитиране и обърнете внимание на всички детайли при кандидатстване и обслужване на задълженията.

Кредитите без трудов договор са полезна услуга за набавяне на средства, когато са ви най-необходими. Техните условия са лесни, а одобрение се получава за минути. Винаги може да разчитате на тях в трудна ситуация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *