Водещият на „Преди обед“ Петър Дочев избирал с монета с кое момиче да прави с*кс

Водещият на предаването „Преди обед“ Петър Дочев не крие, че е човек на купона и не спира да се забавлява. Той сподели как излязъл с приятел и се озовал в Сърбия, където прекарали три дни в разхищения.

Момичета дошли при тях, искали да ги избират но монета, те завъртели монетите и се възползвали от сръбските девойки неколкократно. „Идваш на кастинг, който се провежда за нова рубрика в предаването „Преди обед“ – така поканили актьора Петър Дочев в сутрешното предаването, конкурент на Гала.

 

Актьорът сподели в NAYcast че дори не е подозирал, че той ще бъде новия водещ на предаването. Имал и  организирано пътуване до Америка, където да се отдаде на заслужена почивка. Да, ама не. След кастинга за т.нар.  от екипа на предаването го поканили отново на среща. Той си помислил, че е одобрен и ще прави рубрика, но когато отишъл в офиса, целия екип се събрали, директорите на телевизията също присъствали. Тогава му съобщили, че той ще е новия водещ на „Преди обед“.

Той коментира и това как зрителите не го приемат като заместник на синът на Катето Евро – Сашо Кадиев. „Влизаш в обувките на човек, който е бил 12 години в ефир, любимец на зрителите, нормално е много хора да не те харесат и да не те приемат, но се радвам че към днешна дата свикнаха с моя образ“, заяви Дочев.

Петър призна, че се притеснявал колегите му актьори и театрали да не го обсипят с негативни коментари, че е предпочел телевизията пред театъра. В крайна сметка славата и медийното появяване всеки делничен ден му се е усладило. Затова не съжалява, че е предал колегите си и се е появил като водещ на телевизионно предаване.

Той сподели, че е получил много голяма оферта за рекламиране на хазартни игри, но категорично отказал. Явно колегата му Рачков е приел на негово място, тъй като спомена, че е щял да бъде в проекта заедно със Христо Стоичков.