Виктор Стоянов призна: Изобщо не симпатизирам на Алек Младенов

Това, че Алек Младенов искал да си тръгне от „Ергенът“ не е нищо ново за риалитито – оказва се, че същото желание е имал и първият ерген – Виктор Стоянов, който също искал да напусне любовното предаване, без да си избере дама.

„Не исках да избирам никоя. Усещах, че повечето са вътре заради известността, а не защото ме харесват. На финала исках да си тръгна, без да правя избор, но в слушалката ми казаха: „Избери Виктория!“ и ги послушах. После се усетих, че сглупих, но вече беше късно“, признал мачото пред приятели.

Не е тайна, че Виктор бе първият ерген у нас, опитал да намери любовта на живота си в национален ефир. След това обаче той призна, че дори не гледа шоуто, което го направи известен. Бившият фитнес инструктор не следил никой от сезоните на риалитито. Мачото не спира дотук с признанията и открито заявява, че изобщо не симпатизира на последния ерген Алек Младенов.

 

Предвид факта, че не е следил риалитито, той изобщо не е запознат със случващото се в него. С Евгени обаче се познавали бегло и му симпатизирал, за разлика от Алек.

За никого не е тайна, че Виктор винаги залага на откровеността, колкото и грубо да изглежда това в очите на околните.

 

Макар именно шоуто да го направи известен, той съжалява горчиво, че участва във формата и досущ като Алек Младенов категорично не би влязъл отново. Освен всичко друго, Стоянов не получи и хонорар за изявата си – от продукцията му плащали само заплатата, която получавал като управител на фитнес зала в продължение на 5 месеца – времето, в което били направени снимките и монтажът.

Той разбира се към днешна дата отчита това като груба грешка и смята, че е трябвало да му платят поне 150 бона.

 

Освен това той признава, че никак не харесва прякора си „Ергенът“, тъй като бил „изключително селски“. Той едва ли ще може да се отърве от тази си „титла“ дори и след сключването на брак. Тъй като не вижда какво може да се направи по този въпрос, му остава единствено да приеме съдбата си и да свикне да живее с този прякор завинаги.

 

Бърза проверка показва, че Стоянов е изтрил всички снимки от шоуто в профилите си в социалните мрежи  и очевидно никак не се гордее с участието си преди две години.

 

Въпросът е защо мъжете бягат от риалитито и не желаят да изберат никоя от кандидатките, борещи се за сърцето им. И макар Виктор да признава, че не симпатизира на менте бизнесмена Алек Младенов, той много харесва това, че „колегата му“ отстоявал принципите си и не избрал никое от момичетата насила.

 

„И аз не си харесах нито една участничка, но трябваше да избера някоя – все пак бях първият ерген и не вървеше да си тръгна, щях да проваля цялото предаване. От продукцията ми казаха да предпочета Капитонова и избрах нея. Сега съжалявам и се възхищавам на твърдостта на Алек Младенов, който заряза момите и си тръгна сам на финала на шоуто“, разкрил Виктор пред приятели.

 

Припомняме, че на финала на шоуто, Младенов си тръгна, оставяйки Маги и Надежда да го чакат. Изпрати им  видеопослание, което не искал да записва, но бил принуден от продукцията, тъй като не му разрешили да си тръгне без обяснение. Той също е бесен на сеирджийското риалити и не иска името му да се свързва с него.

Междувременно стана ясно, че едва ли ще има нов сезон догодина, тъй като лицензът бил доста скъп, а рейтингът паднал скандално в сравнение със старта преди 3 години.

Източник: Уикенд