Вашите сигнали: Вода като тиня, превзет плаж…


Вашите сигнали: Вода като тиня, превзет плаж...

С разнообразни проблеми се сблъскват потребителите на платформата Helpbook.info както е видно от сигналите, които ни изпращат.

Домакинства в Габрово са принудени ежедневно да отпушват филтрите на чешмите си и казанчетата на тоалетните си, тъй като по водопровода тече не вода, а тиня. “Запушени са от пясък и боклуци. Това оказва лошо влияние и на други уреди в дома. Тази вода използваме за цялото си домакинство. Много моля да се вземат незабавни мерки за чистотата на водата. Друг въпрос, който имам е къде може да се даде вода за проба?”. (целият сигнал тук)

Започнаха да пристигат все повече сигнали за нарушения по Черноморието. Ето един от тях: “Какво се случва със свободната зона на плаж Кранево? Всяка година ви занимавам с този въпрос и не се предприема нищо! Стандартен отговор – всичко е по правилата! Ама НЕ!!! И тази година изникват на плажната ивица заведения на два етажа с окупиране на всичкото място с чадъри! Докога? В момента има свободни два участъка от по 15 метра. Спрете се, бре! Лято година храни! Направете си проверките и не казвайте как всичко е по точката на закона.” (целият сигнал тук)

Получихме сигнал от Провадия относно ужасното състояние на пътищата в града: “4 години чакахме Неволята да запълни дупките, които потрошиха автомобилите ни и представляват предпоставка за ПТП. Но уви, неволята и сега не идва с новото ръководство. Пълна безстопанственост в предвид, че си плащаме редовно данъците? Дупките са навсякъде, за това не ви посочвам адрес. Пълен срам и позор за нас!”. (целият сигнал тук)

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал – направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Източник dnes.bg