Бруно Марс падна в ръцете на Лас Вегас и няма да се измъкне до края на живота си

В последно време покрай слуховете за раздялата му с дългогодишната приятелка Джесика Кабан, Бруно Марс не излиза от новините. Връзката им продължи повече от десетилетие.

Изглежда обаче загубата на красивата моделка е най-малкият проблем за джобния певец, който според запознати е попаднал под прицела на мафията в Лас Вегас. Той се е докарал до това положение, след като е натрупал немислимите 50 млн. долара дългове с нелегален хазарт.

 

По всичко личи, че деветата година живот в Лас Вегас на безкрайно талантливия изпълните, се е отразила пагубно на финансовото му състояние. Изданието „Сън“ отбелязва, че гангстерите в Града на греха го притежават на 100% – от дрехите до договорите.

Всъщност 50-те млн. долара, са само част от дълга му, който с бандитските лихви скача до 90 млн. Истината е, че Бруно все още е жив, тъй като това е единственият начин да върне задълженията си, продължавайки да прави концерти и да издава музика, твърдят запознати от ъндърграунда.

 

Факт е, че сумата не е толкоз притеснителна за певеца, предвид, че всяка от изявите му в казино „Ем Джи Ем“ му носи милион и половина долара на вечер. „Форбс“ отбелязва, че към днешна дата богатството му възлиза на стойност 165 млн. долара. За съжаление обаче при разплащанията с мафията, не можеш просто да бръкнеш в банковата си сметка и да си платиш дълговете.

 

Агент на „Сън“ посочва, че Бруно е поел десетки ангажименти към сенчести фигури за участия в частни партита, продуцентски права и авторски материали и така се е омотал, че никога няма да се измъкне.

 

И макар животът му да не е застрашен, за никого няма да е изненада, ако в близките месеци Марс излезе извън строя за известно време със странна контузия като например счупен крак след „инцидент в банята“.

Местните гангстери няма да пропуснат да демонстрират, че дори звезда от ранга на Бруно Марс не е извън обсега им. Единственият му шанс да се измъкне е като стане защитен свидетел на ФБР, което пък е абсолютно невъзможно, защото това означава да се прости с кариерата си.

 

Той далеч не е първият младежки идол, забъркал се с грешните хора. Припомнете си какво се случи с Мерилин Монро, Майкъл Джексън… Информаторът на „Сън“ отбелязва, че ако си отвори устата и разкрие колко са свързани шоубизнесът и мафията, всички ще ги побият тръпки.

Източник: Уикенд

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *