Бомба: Ето я Уелската принцеса на първо фото след изненадващата операция на корема (Папараци сгащиха Кейт с майка й)

Сайтът TMZ пусна изненадваща снимка на уелската принцеса, която никой не е виждал след спешната операция, която Кейт претърпя през януари. Фотото е направено в понеделник рано сутринта покрай Уиндзор. На кадрите можем да видим Кейт, която се вози с заедно с Карол Мидълтън на предната седалка на Audi 4×4, което възрастната дама управлява, а принцесата носи слънчеви очила, и на лицето й се чете прекалена сериозност.

От британският Дейли Мейл предполагат, че снимката е направена някъде към 9 часа сутринта, а двете дами се връщат от училището където учат децата на кралската двойка.

Това е първата публична поява на уелската принцеса, откакто кралската двойка и децата им празнуваха Рождество Христово в Сандрингам. Но фотото повдигна повече въпроси, от колкото да даде  яснота какво всъщност е здравословното състояние на любимата принцеса на британците.

Някои потребители подозират, че снимката може да е фалшива или направена по-рано. Може на нея да е сестра й Пипа. Двете с Кейт не са близначки, но  си приличат и от далеч всяка жена може да мине за Катрин.

Въпреки това от дворецът не са честни с поданиците си и продължават да размотават ситуацията с Кейт. Но предвид интереса на хората от целия свят много скоро истината ще излезе наяве така или иначе.

Източник: Блиц,бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *