Богаташката щерка Парис Хилтън ужаси с разкрития: Бях дригирана и насилвана в интернат за прввъзпитание! (Подробности)

Парис Хилтън сякаш потвърждава правилото, че не е задължително да си отгледан като писано яйце, когато си богат и известен. С ужасяващи разкрития красавицата се намеси директно в защитата на деца, пострадали от насилие. По думите ѝ, когато е била на 16 години, брутално е била изведена от леглото си и въдворена в интерната Provo Canyon в Юта. Целта на подобни действия от страна на родителите ѝ била да се превъзпита и да влезе в правия път. Оказва се обаче, че родните ѝ баща и майка са били подведени какво точно се случва там.

Блондинката споделя, че е била буквално дрогирана и насилвана сексуално. За двете години, прекарани в интерната, не ѝ е било позволявано да говори, да се движи свободно и дори да гледа през прозореца. В някои дни се случвали и други извращения – била влачена по коридорите, събличана гола и хвърляна в изолация. И макар мястото да обещавало развитие и растеж за своите възпитаници, явно е било институция на мъченията.

Парис Хилтън пък е едно от богаташките деца, имали “късмета” да се озоват в подобен затвор. От интерната коментират, че сегашното ръководство не носи отговорност за случилото се в миналото. Училището е било изкупено след инцидентите, така че днешният му екип няма как да опровергае каквито и да било обвинения. Според информацията и други деца са пострадали от порядките там, като днес те не се страхуват да говорят за насилието.

Източник: lifeonline.bg