Арестуван ли е приятелят на Асен Василев за данъчни измами с Мила Универсалната, къде е Тони Иванов? (СНИМКИ)

Плашещ слух наостри върховете на държавата – приятелят на Асен Василев, смятан за интимна тръпка на бившия вицепремиер – варненецът Тони Иванов, е бил арестуван по-рано днес, твърди пред Narod.bg информиран източник от МВР.

Тони Иванов е спряган като опасно близък до съоснователя на ПП Асен Василев

Смята се, че повод за натикването в килия на едни от ВИП персоните в „Продължаваме промяната“, са данъчни измами с емблематичната бизнесдама от подземна София Мила Георгиева, позната повече като Мила Универсалната.

Мила Универсалната е щерка на бившия шеф на митниците Христо Кулишев

Столичанката се прочу преди десетилетие като Царицата на месото заради афери с ДДС от продажбата на месо и месни продукти. Мила Универсалната е доведена щерка на бившия митничар №1 Христо Кулишев.

До момента няма официална информация за такъв арест, показа проверката ни, както и не е ясно дали е в килия е само опасно близкият до Асен Василев Тони Иванов, или с белезници е и Мила Георгиева.

Преди време в някои сайтове се появи информация, че Тони Иванов е пробутан в ПП от бившия министър на иновациите Даниел Лорер, който го направил фактор във Варна.

Изкушението на Асен Василев бил известен в морската столица с прякора Тони Фешъна и минава като изключително близък човек и на други фигури от „Продължаваме промяната“.

Източник: narod.bg