Антония Петрова чукна 40 с лукс почивка в Исландия (Миската се топна в кратер на вулкан – Снимки)

Като горда носителка на заветните вече 40 години Антония Петрова побърза да сподели кадри от нестандартната си почивка. За целта тя явно е избрала да пътува до Исландия, която, като се имат предвид обичайните ѝ воаяжи по топлите морета, си е доста неочакван избор.

Мястото пък, което може би най-много впечатлява с атрактивната си визия, е спа хотел в сърцето на… вулкан. Според миската мястото е уникално и може да се нареди сред чудесата на света. Хотелът се намира в центъра на вулкана и явно за момента поне изригването на лава им е спестено, макар довчера да е имало активни изригвания.

Безопасният период е добре дошъл за семейството, а нощувката в синята лагуна си има и своята цена – около 4000 лева на нощ. Водата пък била изпомпвана от дълбините на земята и смесвана в тази в лагуната, която се нарежда и сред най-лековитите и подмладяващи води в региона.

Така страната на вулканите и геотермалните води – Исландия, се превърна в поредната дестинация на миската и мъжа ѝ. По думите на Антония Петрова Ивайло Батинков не спира да я изненадва с хрумванията си по повод рождения ѝ ден и едва ли някога ще спре да я изумява с предложенията си за ваканция.

Източник: plovdiv24.bg