Анелия показа щерката и майка си (След фойерверките със Захаринов певицата чукна 42 със соло рожден ден – Снимки)

По случай 42-ата си година тя спретна парти – явно в сравнително тесен кръг. По този повод сподели и кадри с най-важните жени в живота си – дъщеря си Ивон и майка си. Ако се съди по снимките, Любомир Захаринов, с когото Анелия готвеше сватба, определено е аут от събитието.

Фойерверките около връзката им сякаш излетяха в пространството и остана само пушилката, която вдигнаха. От месеци се говори за разлъката между двамата, но до този момент изпълнителката не е коментирала раздялата. Така рожденият ѝ ден в крайна сметка се сведе до наистина най-близките ѝ хора от семейството.

За целта Анелия бе избрала елегантна бяла рокля, като бялото явно е било и акцент на партито. Декорът бе издържан отново в бяло в комбинация с жълто и синьо. Майката на певицата – Светлана, също бе наконтена в бял тоалет, а при Ивон белият акцент бе в горната дреха.

За съжаление, не бяха представени другите гости на празника, нито повече информация къде точно се е провел той. Анелия използва кадрите, за да благодари на почитателите си за всички пожелания, но не коментира нещо повече по повода да събере близките си хора.

Източник: plovdiv24.bg