Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Индиец се ожени за кобра, на сватбата дойдоха 15 хиляди гости

Image_4700380_407Индиец пожела да се ожени за кобра, считайки я за реинкарнация на красива жена.
На сватбата на Сандиип Пател пристигнали 15 хил. гости, до един вярващи в това, в което и той. Пред всички тях Пател заявил, че една нощ след церемонията самият той ще се превърне в змия, за да живее в хармония с булката, съобщават индийските медии, цитирани от БГНЕС.

Хиндуисткият жрец, който трябвало да извърши венчавката, потвърдил, че всичко казано от 27-годишния Пател, е истина. „Сандиип ходи, пие и движи езика си като змия. Той е змия във временна човешка обвивка. Утре ще се освободи от нея и ще се превърне в това, което всъщност е – в кобра“.

В разгара на церемонията обаче се появила полиция, дошла, за да осуети езическия ритуал. Жрецът тутакси си плюл на петите, а Сандиип и баща му Даяшанкар били арестувани за нарушаване на обществения ред. Бесни от случилото се, много от гостите влезли в схватка със служителите на реда.

Подобен случай имаше и преди 9 години. Индийка на име Бимбала Дас пожела да се омъжи за кобра, която според местно поверие в предишния си живот била красив мъж. За разочарование на присъстващите, обитаващата близкия хълм змия отказа да се покаже. Затова Бимбала се венча за нейна бронзова реплика.

Източник: trud.bg

Теми: Светът