Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Чарли Шийн е ХИВ позитивен, изнудвали го за милиони

Чарли ШийнЛошото момче на Холивуд Чарли Шийн сложи край на спекулациите със здравословното си състояние в ексклузивно интервю за NBC днес. Aктьорът призна, че е ХИВ позитивен от четири години и състоянието му го е тласнало към водопад от дрога, алкохол и лоши решения. „Тук съм да призная, че съм носител на вируса. Искам да спра всички яростни атаки от полуистини, всички отровни лъжи, застрашаващи здравето на толкова други хора”, обясни носителят на „Златен глобус”.

Той категорично тушира твърденията, че е маркирал със СПИН дългия си списък със завоевания, в който ВИП позициите се държат от проститутки и порноактриси. „Винаги залагам на кондом и честност, когато се стигне до секс. Признавам, че раздадох милиони на група хора, сред тях и няколко бивши любовници. Те започнаха да ме изнудват, след като научиха за състоянието ми. Това приключва днес. Освобождавам себе си от този затвор”, отсече Шийн. На въпроса защо е пазил толкова време проблема си в тайна той отговори лаконично: ”ХИВ? Това бяха три букви, адски трудни за осъзнаване. Те преобърнаха живота ми.”

Чешитът, който до 2011 г. беше най-добре платеният телевизионен актьор благодарение на ситкома ”Двама мъже и половина”, не си спомня как се е заразил с вируса. Всичко започнало със зловеща мигрена, която го заковала за леглото за три дни. Мислейки, че има тумор, Шийн влязъл в болница за изследвания и там му поднесли новината.

Въпреки че свежда до нула шанса да е заразил някого с ХИВ, Шийн признава, че има две момичета, с които е спал без предпазни средства. Те били предупредени за състоянието му и били под постоянното наблюдение на личния му лекар.

Теми: Lifestyle, Горещо, Телевизия