Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

С кастинг търсят „Големите надежди” в Бургас

ДецаБургас ще бъде домакин на кастингите за „Големите надежди”. Морският град, дал много големи музикални имена на българската сцена, ще посрещне екипа на предаването на 31 януари (петък) в хотел „Аква“. Големите надежди на Бургас, на възраст между 4 и 14 години, ще трябва да се представят с две изпълнения – едно на български и едно на чуждестранен език. Избраните песни трябва да бъдат известни родни и световни поп и рок хитове. Задължително условие за всички таланти е да бъдат придружени от свой родител или настойник.

Малките претенденти за слава ще се изявят пред екип от утвърдени и доказали се имена на родната шоу сцена. Сред тях са музикалният продуцент на предаването Дони; главният сценарист Влади Априлов, познат още и като актьор, певец и шоумен; половинката от известния дует Шик – Краси Гюлмезов, както и човека, с чиято музика е открита най-високата сграда в света Бурдж Халифа в Дубай – Васил Иванов – Декстър.

След Бургас кастингите ще продължат в градовете Пловдив (1 и 2 февруари) и Благоевград (4 февруари). Финалът на кастинг маратона ще настъпи в столицата, където прослушванията ще продължат цели три дни (от 3 до 5 февруари). Шоуто „Големите надежди” ще дебютира в ефира на Нова през пролетта. Екипът на предаването ще претърси цяла България, за да открие и покаже уникалните певчески заложби на българските деца. Голямата награда ще даде възможност на семейството на победителя да развие вече доказания му талант. Продуцент на „Големите надежди” е Магърдич Халваджиян и Global Films, които са доказали многократно високия си професионализъм в реализирането на някои от най-успешните и обичани развлекателни предавания в България.

Важна информация:

 

  • Малките таланти задължително трябва да бъдат придружени от свой родител или настойник.
  • На кастингите могат да се явят деца на възраст от 4 до 14 години.
  • Начало на кастингите: 10.00 ч.
  • Всяко дете трябва да представи две песни – една българска песен и една на чужд език. Те ще имат възможността да направят това акапелно или на сингбек, който носят със себе си на USB или на диск.

Важно условие при избора на песни е да бъдат популярни български и световни поп и рок хитове. Поради концепцията на формата – да открие бъдещи таланти в областта на поп музиката, кандидатите няма да могат да се представят с изпълнение на народна песен, детски репертоар или други неподходящи за формата музикални произведения.

По време на кастингите децата ще се представят пред членове от екипа на шоуто и ще могат да изпълнят своите песни без микрофон.

  • Право на участие имат солови изпълнители, дуети и малки групи в размер до пет деца.
  • На кастинга няма да бъдат допуснати големи вокални или хорови формации.
  • Дали са одобрени и дали продължават в следващия кръг на шоуто, децата и техните родители ще разберат на по-късен етап и след допълнително обсъждане на екипа на предаването.
  • За записване и повече информация – телефони 02/ 946 33 23, 0882 69 01 18 и 0885 61 33 63.

 

 

Теми: Бургас, Култура, Телевизия