Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Сценичните партньорки на Андреа Бочели с концерт в Опера Бургас

incanto

Най-известните филмови, оперни и поп мелодии ще прозвучат в Бургаската опера на 18-ти ноември от 19:00 ч., в изпълнение на  световноизвестния квартет Incanto. В него участват красивите италианки: Росела Руини, Лаура Челлети, Франческа Романа и Клаудия Котичелли. На любителите на класическата музика те са известни и с името на старата си група – Div4s, с която не веднъж са излизали на една сцена с големия Андреа Бочели.

В новия си проект Incanto талантливите сопрани предлагат  богат репертоар с вечните мелодии  от италианската оперна и филмова класика, както и от  поп музиката. Концертът им в Бургас е част от турнето им в общо 8 български града, в които си партнират с магнетичния Орлин Горанов. На бургаска сцена ще им акомпанира оркестърът на Бургаската опера, а изпълненията ще са наслада за сетивата.

Incanto е съставен от четири певици, които пеят заедно от края на 2010 г. Изнасяли са концерти  по целия свят. Заедно с  Андреа Бочели те са извисявали гласове  в Лондон, Манчестър, Бирмингам, Ливърпул, Белфаст, Дъблин, Палма де Майорка, Армения, Бразилия, Дубай, Абу Даби. През май 2013 г. се ражда новият им проект – Incanto.

Теми: Бургас, Музика