Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Любо Киров се завръща в Бургас за емоционален концерт

Любо-КировБургас е следващата спирка от лятното национално турне на Любо Киров „Както преди“. Концертът, на който изпълнителят ще представи парчетата от едноименния нов албум, както и някои от най-големите си хитове, издавани през последните 16 години, ще се състои на 15 август от 20:30 ч. в Летния театър. На сцената с Любо Киров ще бъдат и съавторите на албума „Както преди“ – Маестро Живко Петров (клавиши) и Ангел Дюлгеров (китара), както и Александър Обретенов (D2, бас китара), Калин Вельов (барабани и перкусии) и LaTiDa (вокали).

„Първият концерт от турнето беше съвсем скоро след излизането на албума и премиерата на видеото към „Още от теб“. Публиката в Античния театър в Пловдив ме развълнува и трогна с това, че вече знаеше парчетата, хората пяха с нас през цялото време. Щастлив съм, че музиката, която правя, докосва и вълнува! Направихме неща в този албум, които ме накараха да се чувствам като 20-годишен младеж и затова го кръстихме “Както преди”. Това не означава стари песни, изпълнени наново, а представя младежкия ентусиазъм, с който работихме всички. Минаха доста години, в които се доказа, че ако някой обича да прави нещата честно, така, както смята за правилно, той ще остане във времето!”, споделя изпълнителят.

Билетите за концерта са ограничен брой, но все още се продават на касата на Операта и на www.eventim.bg Следващите концерти от турнето „Както преди“ ще бъдат в летните театри на Варна (16 август), Русе (04 септември) и Велико Търново (05 септември).

Албумът „Както преди“включва 11 записа (8 нови песни, два ремикса на синглите „Още от теб” и „Целият живот си ти” и една радио версия на „Още от теб”) и се издава и разпространява на физически носители (CD и червен винил) и в дигитална версия от Вирджиния Рекърдс.

Теми: Горещо, Музика