Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Арестуваха Михаела Филева и Били Хлапето в Слънчев бряг

Били ХлапетоИзпълнителите Михаела Филева и Билян Моллов – Били Хлапето са били задържани преди десетина дни в Слънчев бряг. Случаят е пазен досега в дълбока тайна, пише „Блиц“. От МВР официалмо потвърдиха информацията, допълва HotArena.

Оказва се, че Филева и Хлапето са пътували за участие на концерт във Варна. Малко преди Слънчев бряг колата им „Мерцедес“ е била спряна съвсем умишлено за проверка. Автомобилът е собственост на Моллов. В полицията е имало информация, че тази кола е използвана от автокрадци. Същият „Мерцедес“ с идентичен регистрационен номер и номер на шаси е засичан при няколко случая на кражби на луксозни БМВ-та. Посегателствата са ставали в София и Пловдив.

Предполага се, че в мерцедеса са били помощници на крадците, които са наблюдавали района отнякъде да не се появят ченгета. Поради тази причина возилото на Били Хлапето е бил заведено в регистър в МВР за автомобили, „присъствали на престъпления“. А по оперативни данни апашите, които са ползвали колата, са били подчинени на Николай Сакалиев – Каската.

Каската има 3 присъди в Пловдив и София за автокражби. До 2011 г. Сакалиев беше подчинен на крадеца Иван Илиев – Ванко. Двамата се занимаваха основно със строителна техника. От лятото на 2012 г. Кольо Каската решава да се отдели от Ванко и да създаде своя група, която действа и до ден днешен.

Михаела Филева и Били Хлапето са престояли в полицейското управление на Слънчев бряг над 4 часа, през които са били щателно разпитани. За щастие случаят завършва без последствия за тях. Михаела и Били са освободени, без да им се повдигат обвинения. Оказало се, че на мерцедеса на Моллов бандити са направили пълен клонинг. От музикалната компания „Монте Мюзик“, към която са двамата изпълнители, потвърдиха за екшъна, определяйки случая като „незначителен“. Според компанията Хлапето и Филева не са били арестувани, а само разпитвани. Обект на полицейския интерес е бил единствено Моллов.

 

Теми: Горещо, Музика