Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Пристигна! Роби Уилямс вече е в Бургас

Роби УилямсРоби Уилямс кацна на летището в Бургас. Той е придружаван от баща си и съпругата си Айда Фийлд. Личният самолет на певеца, който идва за Spirit of Burgas, се приземи точно в 21.10 ч. Уилямс и жена му не се появиха пред многобройните фенове, които ги чакаха на летището с часове, за да се снимат с тях и да получат автографи. Знаменитостите са пожелали да се качат в специалния за тях автомобил още от площадката, където се е приземил Боинг 777. Часът на пристигането им се пазеше до последно в тайна.

Граничните полицаи са подписали специални декларации, че няма да снимат с мобилните си телефони звездата, съобщава БНТ. Иначе ще бъдат уволнени.

Шест автомобила чакаха звездата пред служебния вход на летището в Бургас, за да я съпроводят до петзвездния хотел. В него пък ще има от любимите им цветя – същите като на тяхната сватбена церемония, както и куп други глезотии, без които не могат. В петък Роби и Айда ще празнуват пет години от своя брак. Най-вероятно Роби Уилямс ще замине за Букурещ веднага след своята изява на фестивала в морския град.

Източник: Dariknews.bg

Теми: Movies, Горещо