Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

„Плейбой“ облича жените

PlayboyНай-известното списание за мъже „Плейбой“ се подготвя за революционни промени. Основателят на изданието – 89-годишният Хю Хефнър съобщи, че от страниците ще изчезнат снимките на голи момичета. „Според новият дизайн, който ще представим през март следващата година, списание „Плейбой“ ще продължи да показва жени в предизвикателни пози. Но те вече няма да бъдат напълно голи“, пише „Ню Йорк Таймс“.

От ръководството на изданието смятат, че е настъпило време за промени. Изпълнителният директор Скот Фландърс обясни, че списанието е престанало да съответства на потребностите на аудиторията.

„В момента от всяко видео с полов акт ви дели само едно кликване и това е безплатно, затова на този етап ние просто сме остарели“, твърди той. От компанията отбелязват, че четенето на „Плейбой“ е било културен обред за няколко поколения американски мъже, но сега всеки пубер има интернет в телефона си.

През 1975 година тиражът на „Плейбой“ е 5,6 милиона, а към момента е спаднал до 800 хиляди. Като в същото време много от списанията с подобна тематика изобщо изчезнаха.

Теми: Lifestyle, Горещо