Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

С много игри и подаръци Университетска болница „Дева Мария” ще зарадва децата на 1 юни

detski_praznikЗа шеста поредна година болница “Дева Мария” организира празник по повод Деня на детето. Партито е под наслов „Един ден на детската усмивка“ и ще събере децата на Бургас, за да направи празника им още по-весел и изпълнен с приятни емоции.

Тази година празненството ще се състои на ново, по-удобно за игри място – детската площадка до Флората (с магаренцето) от 10.00 часа.

Специално аниматорско шоу с много танци и забавни игри са ви подготвили обичаните актьори от Бургаския куклен театър Гергана Христова и Алекс Анмахян. Всички малки посетители ще бъдат зарадвани с балони, симпатични плюшени играчки и други изненади.

По традиция, обща снимка ще събере усмивките на децата, родени в „Дева Мария”. От създаването на болницата през септември 2009 г. до сега са проплакали над 6000 бебета, много от тях от други градове в областта и страната, които се връщат в Бургас специално за празника.

За да поздравят децата на тържеството ще присъства голяма част от екипа на Родилно и Неонатологичното отделение на УМБАЛ „Дева Мария”.

Празникът „Един ден на детската усмивка” се осъществява с подкрепата на HIPP, Aderma, Ewopharma, MaM, Thinkle Stars, Queens, Радостин Кишишев.

Теми: Бургас