Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

На 11 март се открива изложението „За Туризма от А до Я“

d7ece2b35cff61c33156277c3ba66f38От 10 часа на 11 март в Експо център “Флора” ще бъде открито изложението „За Туризма от А до Я”. Организатори са Експо Тим ООД и Експозиционен център „Флора”, съвместно с Община Бургас, Общинско предприятие Туризъм, Агенция по заетостта Бургас и Първа Инвестиционна банка.

Форматът на изложението – договаряне е с делова и бизнес насоченост конкретно към професионалистите от туристическите обекти – мениджъри на хотели, ресторанти и развлекателни заведения.

Периодът на провеждане е съобразен с подготовката на всички туристически обекти за новия сезон.

В изложението – договаряне са заявили участие над 30 фирми от следните браншове:

– проектиране, строителството и обзавеждането на туристическите обекти;

– почистващи препарати и консумативи;

– компютри и софтуерни решения, системи за сигурност;

– храни,  напитки и опаковки;

– институции и организации, свързани с туризма.

Община Бургас ще предостави награда на един от посетителите  на изложението – два ваучера за посещение на остров Света Анастасия – една от най-новите и атрактивни забележителности в региона на Бургас.

През двата дни на изложението-договаряне, от 17 часа пред Експо център “Флора”, ще можете да видите на живо как готвят шеф Машков и шеф Радичев.

На 11 и 12 март от 11.00 часа, фирма Ес Ту България ЕАД, лицензирана от Google агенция, ще представи ”Интерактивна възможност за виртуално представяне на Вашия бизнес”.

За 11 март от 12.00 часа е насрочена презентация за запознаване на работодателите с предоставяните от Агенцията по заетостта услуги и финансирането за наемане на безработни лица, което могат да получат по ЗНЗ и Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. Лектор ще е г-жа Пенка Кирилова – директор на дирекция „Регионална служба по заетостта” – Бургас.

 

 

Теми: Бургас