Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

„М-Бус” отваря билетна каса в Слънчев бряг

МбусПревозвачът “M-Бус” отваря билетна каса в района на автогарата в Слънчев бряг. Тя започва работа на 10 октомври и ще е улеснение за пътуващите, които използват линията целогодишно.
„По този начин продължаваме разширението на мрежата си от билетни каси, чиято цел е по-добро обслужване на клиентите. През юли наша каса заработи и в квартал „Свети Георги” в Поморие”, обяснява управителят на „М-Бус” Румен Христов.
От транспортната фирма напомнят на пътуващите, че курсовете по линията Бургас – Слънчев бряг вече се изпълняват по зимно разписание, което може да бъде видяно на сайта на превозвача: mbus-bg.com.
„Продължаваме и с поетапното обновяване на автопарка. Само преди седмица се сдобихме с два луксозни 18-местни микробуса, които са предназначени за организирани пътувания на малки групи. Един от автобусите е специална поръчка за ВИП пътувания и разполага с комфортни седалки, допълнително отопление и озвучаване”, обяснява Румен Христов.
„М-Бус” е най-големият частен превозвач в област Бургас и извършва превоз по редовни линии, специализиран превоз на работници, туристически и нискобюджетни пътувания. Автопаркът на „М-Бус” включва 120 автобуса с от 18 до 55 места. Фирмата е и единствената в областта, която разполага със специализиран автобус за междуселищен транспорт на трудноподвижни хора, който е оборудван с подемна платформа за инвалидни колички.

Теми: Бургас, Несебър