Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Заявка за голям музикален фестивал със звезди от ранга на Мадона в Несебър прави Златко Димитров

unnamed (2)Големи музикални фестивали със звезди от ранга на Мадона да се провеждат в Несебър преди и след старта на активния туристически сезон. Това поема отговорност да направи кандидатът за кмет от ГЕРБ Златко Димитров във второто си видео. По този начин към курортите в региона могат да се привлекат хиляди посетители, както се случва в Созопол по време на Аполония и в Бургас при провеждането на сериозни музикални събития.

“Сезонът започва, когато го започнеш”, отсича Златко Димитров пред камерата в клипа, фокусиран върху липсата на значими културни събития в общината и възможностите за създаването на такива като атракция за туристите и връщането на българите. Кандидат-кметът припомня и абсурдния факт, че в цялата община няма нито едно лятно кино.

Паралелно с видеото в музикалните радиа в региона се завъртя и “реклама” на несъществуващия към момента Несебър фест 2016. Накрая на спота Златко Димитров обяснява, че такова събитие наистина може да бъде реализирано със сериозния бюджет на община Несебър.

Подходът да се говори открито за проблемите и пропуските в управлението на Несебър по разбираем за хората начин Златко Димитров възприе още с първия си клип, който се завъртя преди десет дни в мрежата и вече има десетки хиляди гледания.  Видеото е заснето с дрон, който кандидатът за кмет е управлявал лично по време на снимките. В него участва и Димитър Николов, кандидат на ГЕРБ за трети кметски мандат в община Бургас.

Теми: Бургас, Несебър