Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

ГЕРБ-Сунгурларе с дарение за Международния ден на книгата

ДарениеСтруктурата на ГЕРБ отбеляза Международния ден на книгата и авторското право в Сунгурларе. Общинският координатор Станислава Георгиева и Мария Димитрова, кмет на с. Грозден, посетиха Дома за стари хора в село Лозарево. Те зарадваха възрастните му обитатели с дарение от десетки издания художествена литература. Директорът на социалното заведение Ганка Стоянова благодари на ръководството на ГЕРБ за жеста на внимание.

Представителите на общинското ръководство на партията се срещнаха и със служителите на НЧ „Христо Ботев 1928”. Те дариха книги за нуждите на читалището и обогатяване на фонда му. Дарението бе прието от секретаря Чанка Динева и секретарят Цонка Димова.
„С тази инициатива се надяваме да насърчим четенето не само в Международния ден на книгата и авторското право. В малките населени места читалищата са местата, които през годините са съхранили културата и духовността, надявам се, че и други хора ще последват нашия пример и ще зарадват с дарения от книги различни населени места в община Сунгурларе”, сподели Станислава Георгиева. Сунгурларе

Теми: Бургас, Книги, Сунгурларе