Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Осъдиха актьора Явор Бахаров на пробация

Снимка: в. "Монитор"

Снимка: в. „Монитор“

Актьорът Явор Бахаров е осъден за хулиганство на 9 месеца пробация. Това съобщи директорът на Столичната полиция старши комисар Георги Хаджиев. Сигнал за скандал в центъра на София е получен рано сутринта на 4 март. Актьорът не се подчинил на пристигналия на място полицейски екип и бил арестуван. След 72 часа в ареста Бахаров се признал за виновен и му е наложена пробация.
По непотвърдена информация скандалът възникнал между Бахаров и негова бивша приятелка в близост до НДК. В скандала се намесил и очевидец, с когото Бахаров влязъл в сблъсък.

На място пристигнал и полицейски екип, а актьорът оказал съпротива и не се подчинил на разпорежданията, след което бил арестуван и отведен в Първо районно, съобщи директорът на СДВР. Актьорът е бил задържан е за 72 часа в Националното следствие. Обвинението срещу актьора е по по-тежкия член за хулиганство – което е съпроводено със съпротива срещу орган на властта или което се отличава с изключителна дързост и цинизъм. Това не е първи арест за Бахаров, който преди няколко години бе задържан заради притежание на наркотици. пробация Явор Бахаров

Източник: Dariknews

Теми: Горещо, Звезди