Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

443 лв за отскок до гримьорната на Енрике

Енрике ИглесиасТочно 250$, или 443, 54 лв ще броят българските фенове на Енрике Иглесиас за диамантен пропуск за концерта му на 14 декември у нас. „София, кой е готов за турнето Sex and Love? ВИП-пакетите се разпродават бързо, вземете своя тук: http://vip.enriqueiglesias.com/events/350653.”, написа във Фейсбук носителят на „Грами” вчера.

И ако на миналия Свети Валентин Пласидо Доминго осигури достъп до интимна вечеря с автографи за феновете си в „Арена Армеец” срещу същата сума, то Енрике

е изключил опцията за среща на четири очи с нашенци.

За тези пари латино маниаците ще си купят пропуск за шоуто с право на по-ранно влизане в залата, където екипа на звездата ще ги затрупа с лимитирана серия рекламни материали – постери, чантички, картички с автограф. Основната привилегия на билета се крие в бекстейдж обиколката с гид, която ще мине и през гримьорната на Енрике, но само в негово отсъствие. Вместо с изпълнителя на Hero ентусиастите ще се срещнат с „изненадващи” гости от свитата му, сред които и подгряващия изпълнител, който все още не е анонсиран. Сумата е солена, но за закъснелите да се сдобият с регулярен билет това е единствения

шанс да раздивжат ханш под звуците на хитове

като Bailando – концертът бе разпродаден още в средата на октомври. Феновете с по-оскъден бюджет могат да се сдобият и с бронзов билет за 175$, или 310 лв. Той ще им позволи да преброят бръчиците около очите на Енрике от ръка разстояние и ще им осигури картички с автографи.

Специално за шоуто организаторите от „Арт БГ” ще вдигнат трета, отделна от основната, сцена, а по време на бисовете над главите на феновете ще се изсипят десетки килограми конфети.

Източник: Монитор

Теми: Горещо, Звезди