Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Зов за помощ – събират средства за лечението на бургаски преподавател

Милен-Зайков-е-на-43-години-от-град-Бургас Преподавател от ОУ „Антон Страшимиров“, с. Дебелт спешно се нуждае от средства за животоспасяваща операция.
Милен Зайков работи като психолог на граждански договор в училището. Отговорен и отдаден на професията си млад човек. Успешно подпомага и консултира, както учениците така и техните родители. Баща на две прекрасни бебета – близнаци на 10 месеца.

Страда от бъбречно заболяване от раждането си, благодарение на успешно проведено лечение бъбреците му функционират нормално 18 години, но след боледуване от шарка получава бъбречна недостатъчност. През 1997 година, след 4 години на хемодиализа, е успешно транс плантиран в гр. Санкт Петербург, Русия. Всичко започва отначало през август 2017 г., когато функцията на бъбрека му намалява драстично след тежка уроинфекция и отново е на хемодиализа.

Клиника в Турция предлага оферта от 35 000 долара за извършване на трансплантация, но тази сума е непосилна за неговото семейство. Доходът на семейството е от 560лв., които Милен Зайков получава по гражданския договор и месечните помощи за отглеждане на деца до навършване на една година.

Сметката за дарения е:

BG82BPBI79314046064701

BIC:BPBIBGSF

Милен Маргаритов Зайков

Теми: Горещо, Здраве