Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Зов за помощ, за да оздравее Радо

Може би, вече някъде в медии или социални групи сте срещали тъжната история на 7 годишния Радо. Онова малко дете с плаха усмивка, този малък герой, който храбро се бори за животи си. По – често ни се усмихва от болничното легло, с бледо измъчено личице, със системи на ръцете след поредната химиотерапия, вливки на биологично лекарство или тежка оперативна интервенция.
радо-зов
Във фейсбук групата „Да помогнем на Радо оздравее“ администраторите почти ежедневно съобщават за състоянието му, предавайки актуална информация от родителите му, които са неотлъчно до него. Стотици, а често и хиляди подкрепят малкото дете в ежедневната му битка за живот, радват се на всеки, макар и малък лъч надежда, тъгуват, когато новините не са добри.

Ради е болен от четири години. Той страда от агресивна форма на рак на меките тъкани. Три години семейството му го лекуваше само с помощта на приятели, роднини, продажба на имоти. От година със събирането на средствата за Радо са се заели администраторите на групата „Да помогнем на Радо оздравее“. За Радо има проведени 3 успешни кампании за набиране на средства .

От днес започва 4-та кампания, но времето е прекалено малко, затова администраторите на фейсбук страницата, която подкрепя кампанията се обръща за съдействие към всички, които биха могли да помогнат.

Всичката предходна медицинска документация, както и информация за детето я има във страничката му: Да помогнем на Радо да оздравее
https://www.facebook.com/sos.rado/?hc_ref=ARTcfNbMSoBOBq69A6MS08sG7bus2WbbIuGc42bUX1AVzRKXe5ui012inNX8qNxaR-s&fref=gs&hc_location=group

Теми: Горещо, Здраве