Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Майка на близнаци от Бургас представя България в международен конкурс

Жанета Камбурова29-годишната бургазлийка Жанета Камбурова, която тази година се окичи с лента и корона като подгласничка в „Мисис Бургас“, бе избрана да представя България на международния конкурс „Мисис Планет“, съобщиха организаторите. Стройната блондинка е омъжена от три години и е горда майка на две момчета близнаци. От няколко години развива частен бизнес в сферата на красотата. Споделя, че най-важните моменти в живота ѝ са тези, прекарани със семейството.

Конкурсът „Мисис Планет“ се провежда за 9-а година. В тазгодишното издание ще вземат участие омъжени дами от 15 държави като Сингапур, Русия, Южна Африка,Индия и др. Конкурсът е в две категории – красота и талант. Обръща се внимание и на семейството и професионалната им реализация при избора на победителката. Повечето от кандидатките са талантливи и с интересни професии. Представителката на Грузия – Нини Шермадини, е финалистка от редица певчески формати – X Фактор-Гърция, Юрмала и др. Представителка на Украйна Ана Горбани пък е популярна тв водеща.

Програмата на конкурса е една седмица и е изключително атрактивна и разнообразна. Включва посещение на Велинград, ще видят Парка на танцуващите мечки в Белица, докъдето ще стигнат с атрактивната родопска теснолинейка, предприятието за килими в Костандово и др. Като всеки конкурс и този има своята благотворителна кауза, участничките ще посетят Център за настаняване от сеемен тип за деца без увреждания във Велинград.

Финалът на конкурса ще се проведе на 8 ноември от 21 ч. в столичен клуб. Специален гост е известният грузински певец Гия Николадзе, който е известен и с познанията си за Ванга. Един от нейните съвети да се посипе земята със захар за Мир, вдъхновява негов клип. А той самият изпълнява този ритуал всеки 29 февруари.

Конкурсът ще протече в 4 тура- атрактивен Еко тур-Зелена Планета, Тур с Национални костюми, тур на таланти и официални рокли, подготвени специално от дизайнери в страните на участничките. Короната на избраната за красавица номер 1 ще предаде миналогодишната победителка от Татарстан Лейла Морунгова.

Теми: Горещо, Култура