Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Силвестър Сталоун и Антонио Бандерас рекламират България (видео)

Силвестър СталоунАнтонио Бандерас, Салма Хайек, Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм рекламират безплатно България. Министерството на туризма представи нов рекламен клип на България с участието на известните актьори. Рекламата е безплатна за страната ни и ще се излъчва като промоклип преди представянето на номинирания за „Оскар” за чуждоезичен филм – „Съдилището”.

Вижте видеото тук: http://www.tourism.government.bg/bg/kategorii/videogaleriya/bulgariya-e-myastoto

Новият рекламен клип на България изцяло променя начина, по който искаме да се говори за страната ни, каза министърът на туризма Николина Ангелкова.

„Повече от година работим с обши усилия с г-н Лернер за изработването на нов рекламен клип за България. неговата подготовка изцяло променя начина, по който искаме да се говори за България. за първи път мога да кажа, че с името и лицето си застават пред камерата и рекламират България много известни личности. Искам да благодаря на Ярив Лернер за усилията, които положихме двамата, този клип да се случи”, каза министър Николина Ангелкова.

„Клипът показва тясната връзка между туризма и киноиндустрията и колко много туристи се привличат благодарение на киното. Само в Англия след снимките на „Хари Потър” туристите се увеличават с 50%. „Игра на тронове”, който се снима в Хърватска вече позиционира Хърватска като кинодестинация. „Плажът” сниман в Тайланд увеличава туристите с 22 %”, посочи Ангелкова.

Изпълнителният директор на „Ню Бояна филм” Ярив Лернер отбеляза, че е много развълнуван от това партньорство. „Харесва ни да снимаме филми в България. Когато в една страна пристигат световни знаменитости, това е едно много добра реклама за нея и много добър начин да се популяризира”, заяви той.

Ангелкова благодари на изпълнителен директор на “Ню Бояна филм” – Ярив Лернер, с чиято помощ е заснето видеото, за усилията, които са положили заедно, за да осъществят клипа.

 

Теми: Lifestyle, Горещо, Туризъм