Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Община Бургас се представи на най-мащабното туристическо изложение в Берлин

Общинско предприятие „Туризъм“ към Община Бургас представя града ни на най-мащабното и значимо туристическо изложение в света – ITB Берлин.
72aff1cdf2d97a400dca9a970502400f

ITB Берлин е Международна туристическа борса, известна в целия свят като топ търговско изложение за световната туристическа индустрия и най-голямото туристическо шоу за частни посетители. То привлича над сто хиляди посетители от немската столица и заслужено е спечелило репутация като международно място за срещи. Форумът стартира днес и продължава до 11 март.

На самостоятелен щанд, с богата колекция от рекламни материали, представителите на Община Бургас ще промотират нейните предимства. Красиво илюстриран пътеводител, брошури, дипляни за различни забележителности, ще дават подробна информация за морската община на посетители от цял свят. Освен добрите условия за морски туризъм, професионалният екип на общината ще покаже и уникалните за региона културно-исторически и природни забележителности. Сред тях са Туристическите комплекси „Остров Света Анастасия“ и „Акве калиде“, ПЗЦ „Пода“, Атанасовско езеро. Място в представянето е отделено на Авиомузеят в кв.Сарафово, който отвори врати преди по-малко от година и музейните експозиции на РИМ-Бургас. На щанда на Бургас ще бъдат рекламирани и атракциите, спортната и културната програма, еко маршрутите и всичко, което представя общината като привлекателна туристическа дестинация.

Специални гости за откриването на българския щанд бяха министъра на туризма Николина Англекова и депутатът от ГЕРБ Бургас и член на комисията по икономика и туризъм Димитър Бойчев.

viber image

Теми: Водеща, Туризъм