Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Откриха самолета на Емилиано Сала

Сала ФутболистИзчезналият самолет, с който пътува аржентинският футболист Емилиано Сала е бил намерен, заявиха разследващите в неделя. „Мога да потвърдя, че беше намерен“, заяви говорителката на Британските следователи на въздушни инциденти. Тя сподели, че повече информация по случая ще бъде дадена в понеделник.

В сряда разследващите, търсещи изчезналия самолет с Емилиано Сала, споделиха, че започва подводно издирване на аржентинеца, след като са били открити две възглавници от седалки на френското крайбрежие, които вероятно са били от самолета. 28-годишният аржентински нападател пътува от западния френски град Нант заедно с пилота Дейвид Иботсън към Великобритания, където щеше да пристигне при новия си клуб Кардиф, когато самолетът им изчезна от радарите над Ламанша. Бащата на аржентинския футболист Емилиано Сала беше събуден, за да разбере, че самолетът, на който загина синът му, е бил намерен.

„Не мога да повярвам. Това е лош сън“, заяви Хорацио Сала пред телевизия Кроника. Той беше единственият останал в Аржентина, когато цялото семейство отиде във Франция, за да се опитат да помогнат с търсенето. „Говоря с тях всеки ден. Но тъй като нямам WhatsApp, ми излиза доста скъпо да им звъня или те да ми звънят. Но въпреки това те ми казват какво е положението всеки ден и досега нямаше и следа от Емилиано или самолета“, каза още той.

Теми: Горещо, Спорт