Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Куп изненади за зрителите на волейболното дерби „Нефтохимик 2010“ – „Пирин“ Разлог

волейбол

Куп изненади очакват зрителите в зала „Младост“ на волейболното дерби между отборите на „Нефтохимик 2010“ и „Пирин“ Разлог на 16 март/четвъртък/ от 18:30 часа.

Мачът е първи четвъртфинален плейоф от Суперлигата на България.

Своеобразна подкрепа за бургаските волейболисти ще окажат футболистите от „Нефтохимик“, които през пролетния полусезон в ППЛ с игрите и резултатите си радват феновете.

Същото важи и за волейболния тим на „Нефтохимик 2010“, който има амбициозната цел да се пребори за шампионската титла.

В състава личат имената на националите Ники Николов, близнаците Георги и Валентин Братоеви, Жани Желязков, капитанът Мартин Пенев, бившите национали Красимир Гайдарски и Стоян Самунев, либерото Мартин Иванов, опитните Петър Христов и Андрей Николов, както и младежкият национал от школата на клуба Георги Петров.

Освен всички футболисти от представителния отбор на „Нефтохимик“, подкрепа за волейболистите ще окажат  треньорският екип начело с Христо Янев, ръководителите на клуба Благомир Митрев, Станимир Димитров, Митко Трендафилов и Николай Тодоров, както и две от формациите от ДЮШ на „Нефтохимик“ .

Очаква се и част от агитката на футболния отбор да подкрепи волейболистите на мача срещу „Пирин“.

Традиционно за високия градус на настроението в залата ще се погрижи диджей Жоро Унисона.

На томбола с билетите за вход, които са на символичната цена от 2 лева, ще се разиграят няколко атрактивни награди.

Щастливците ще имат шанса да си тръгнат с фланелки на един волейболист и на един футболист от „Нефтохимик“, както и с клубно шалче.

Книгата „Единственият начин“, с автор треньора Христо Янев и негов автограф, ще стане притежание на друг зрител, дошъл да подкрепи в зала „Младост“ волейболистите от „Нефтохимик 2010“  в дербито срещу „Пирин“ Разлог на 16 март/четвъртък/ от 18:30 часа.

Теми: Бургас, Спорт