Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Кубрат и Тервел Пулеви идват в Несебър за да подкрепят Златко Димитров

Кубрат ПулевЗвездите на българския бокс Кубрат и Тервел Пулеви пристигат на 22 октомври (четвъртък) в Несебър, за да подкрепят лично програмата за развитие на спорта в общината, разработена от екипа на кандидата за кмет на ПП ГЕРБ Златко Димитров.
Броени дни след победното си завръщане на ринга, Кобрата ще се срещне със спортни клубове и талантливи деца спортисти в Несебър и Св. Влас, за да им даде лично кураж и да сподели опита си в големия спорт. Братя Пулеви ще позравят феновете си и заедно със Златко Димитров ще подарят професионална боксова екипировка с уникални автографи на бойни клубове от населените места в общината. Срещите ще се проведат от 16.30 до 17.30 в многофункционалната зала на кметството в Св. Влас и от 18.00 до 19.30 часа в залата на читалище “Яна Лъскова” в Стария град. Входът е свободен за всички желаещи да видят легендарните боксьори на живо.
По време на посещението си братя Пулеви ще се запознаят на място с проектите за изграждане на многофункицонална зала за спортни и културни събития Nessebar Arena в Новия град и спортни съоръжения със закрити басейни в Обзор, Равда и Св. Влас. Двамата застават твърдо и зад програмата “Спорт за всички” на Златко Димитров, която предвижда отдаване и ремонтиране на общински помещения в малките населени места, които да бъдат използвани като тренировъчни зали от младежите там целогодишно.

Теми: Водеща, Несебър, Спорт