Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Цветан Цветанов разговаря с жители на Бургас по време на открита приемна в центъра на града

news-44022-86627

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов откриха подвижна приемна на партията в Бургас. Шатрата по традиция се намира в центъра на града, до Часовника.

Цветанов обяви приоритетите на ГЕРБ за продължаване на стабилното развитие на държавата и разговаря с десетки граждани. Зам.-председателят на ГЕРБ обясни пред хората, че приоритет за партията в следващ управленски мандат е  запазването на плоския данък, което осигурява сигурност за бизнеса. „Предложението на БСП за прогресивното подоходно облагане ще тежи на бизнеса. Нашата партия гарантира запазване на данъчния модел, както и премахване на бюрокрацията“, каза Цветанов.

На въпрос за сигурността на границата и миграционните потоци той отговори, че се очаква оградата по границата да бъде завършена окончателно през месец май. „Останали са едва 12 км за довършване в Хасковско и 15 км в Бургаска област. Важно е да се отбележи успеха, който постигнахме със законовите промени, които ще дават възможност на армията да се включи в охраната на границата“, допълни Цветанов.

Цветан Цветанов изтъкна поведението на водача на листата на ГЕРБ-Бургас

Ивелина Василева в дебата тази сутрин и подчерта колко е важно толерантното и коректно поведение между политическите сили. „Василева допринесе изключително много за развитието на туризъма с изграждането на пречиствателните станции“, допълни председателят на предизборния щаб на ГЕРБ.

Майката на младо момче, което е било прието да учи „Право“ в чужбина каза, че синът й е останал да учи и живее в България заради хора като представителите на ГЕРБ. „С вас вървим в правилната посока“, каза още дамата от Бургас.

За да се срещнат с Цветан Цветанов бяха дошли и от Съюза на репресираните от комунистическия режим, за да му благодарят за отличната съвместна работа.

Теми: Водеща, Политика