Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Цветанов в Карнобат: Победа на ГЕРБ гарантира стабилността на България

karnobat-news-44043-86726

Победа на ГЕРБ гарантира стабилността на България. Нужен ни е категоричен резултат, за да можем да изпълняваме програмата си за управление. Ние предлагаме реални решения за България и вярваме в мъдростта на народа. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Карнобат. Той призова присъстващите да си припомнят националните катастрофи, до които са довели управленията на БСП. „Когато опонентите ни говорят, че ще опрощават лихви по кредити и ще правят социални пакети, питайте ги само едно – откъде ще вземат парите? Ще увеличат ли данъците на работещите хора“, коментира Цветанов.

Цветан Цветанов заяви, че основен приоритет в следващ управленски мандат на ГЕРБ е инвестицията в образованието. „В програмата ни е заложено двойно увеличение на учителските заплати, както и спиране на социалните помощи на семейства, които не изпращат децата си да се образоват“, обясни той.

Водачът на листата  на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева заяви, че поема ангажимента Карнобат да има пречиствателна станция. „Кметът не е от ГЕРБ, но по време на кабинета “Борисов“ над 20 млн. лв влязоха в града. Защото за нас важни са хората“, каза Василева. Тя обяви, че при следващо управление на ГЕРБ партията поема ангажимент за до 100% държавно финансиране на ин витро процедурите. По думите й, това е реална помощ за семействата, които искат да имат деца, но имат затруднения.

Зам.-председателят на ГЕРБ Димитър Николов заяви, че партията категорично подкрепя мажоритарния вот. Кандидатите са депутати от ГЕРБ заявиха, че в следващото Народно събрание ще настояват за въвеждане на мажоритарни избори.

Жителите на Карнобат имаха възможност да зададат своите въпроси на кандидатите за народни представители Димитър Бойчев, Владимир Крумов (който е представител на града), Диана Саватева, Жечо Станков, капитан Иван Иванов и Диян Петров.

Теми: Бургас, Политика