Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Цветанов в Айтос: ГЕРБ не дели населените места на големи и малки

Цветан Цветанов в Айтос„Да уцелим десетката на 25 октомври с номер 10”. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на срещата си с жители на с. Карагеоргиево, община Айтос . Той поздрави кандидат-кметът от ГЕРБ Кязим Ибрям за видимите резултати в населеното място, като изрази подкрепата си и за кандидата Васил Едрев, който е досегашния градоначалник на община Айтос.
„Ние не делим хората на наши и ваши, не делим населените места на големи и малки. Най-важното е , че не делим хората на възраст, пол и религия. ГЕРБ е истинската националноотговорна партия, която дава равен старт, равен шанс на всички знаещи и можещи”, каза Цветанов.
Кязим Ибрям вече два мандата е кмет на населеното място. През последните години в с. Карагеоргиево бяха санирани детската градина и основното училище, като по този начин е постигната енергоефективност на сградите и приветлива визия. Извършен бе и първият етап от реконструкцията на пътя Айтос-Карагеоргиево.
Цветанов АйтосКандидатът за кмет на селото представи пред председателя на националния предизборен щаб, кандидатът за кмет на община Айтос Васил Едрев, евродепутатът от групата на ЕНП/ГЕРБ Мария Габриел и народните представители Димитър Бойчев и Иван Вълков своите приоритети за работа при следващ мандат. Сред тях са довършителни дейности по отпадна канализация, изграждане улична и водопроводна мрежа, почистване и укрепване на две дерета.
„Всичко, което правим, е за да подобрим средата за живеене в населените места, да създадем повече условия за бизнеса и да създадем истинска алтернатива за младите хора да останат в малките населени места. Това става с реални политики, с възможността да се възползваме от европейската солидарност и европейските фондове”, каза Цветанов. Той увери, че кандидатът а кмет на Айтос Васил Едрев ще получи цялостна подкрепа от експертите в министерствата и относно подготвянето на проекти за общината.

Теми: Айтос, Бургас, Политика